• Frontpage afbeelding 1
  • Frontpage afbeelding 2
  • Frontpage afbeelding 3
  • Frontpage afbeelding 4
  • Frontpage afbeelding 5
  • Frontpage afbeelding 6

Voorzieningen

 

Camping de Entekoele is gericht op natuurliefhebbers die houden van kleinschaligheid, rust en ruimte.

Wij bieden ruime staanplaatsen op grasgrond, die voorzien zijn van water- en elektra-aansluiting. En ook belangrijk, we hebben gratis wifi. Op het campingterrein zijn nette sanitaire voorzieningen, toiletten, douches en een wasserette aanwezig.

Kampeergasten kunnen gebruik maken van de visvijver. Staanplaatsen aan het water zijn zelfs voorzien van een eigen vissteiger.

Voor de jeugdige bezoekers zijn er op het terrein een speeltuintje, trampolines, jeu-de-boulesbanen en een kano-/visvijver aanwezig. Als campinggast mag u gratis gebruik maken van deze voorzieningen. Voor uw bezoekers geldt dat zij zich eerst moeten melden bij de receptie en hier tegen een kleine vergoeding ook gebruik van kunnen maken.

Paviljoen hele jaar geopend

Wij hebben een paviljoen met een snackbar en zijn het hele jaar geopend. Op zondag standaard van 10.00 tot 17.00 uur. Op de andere dagen van de week wanneer u iets wilt bestellen. Een drankje, een snack, tosti of uitsmijter, wij bedienen u graag. Geef ons uw bestelling door en wij bezorgen het op de afgesproken tijd bij  uw caravan, camper of tent.

Het organiseren van een feestje, een barbecue, een spelletjesavond of andere gezellige invulling is trouwens ook heel goed mogelijk.paviljoen3 Bekijk ons gehele aanbod.