• Frontpage afbeelding 1
  • Frontpage afbeelding 2
  • Frontpage afbeelding 3
  • Frontpage afbeelding 4
  • Frontpage afbeelding 5
  • Frontpage afbeelding 6

Huisregels

 

De Entekoele staat bekend als een camping met een gemoedelijke sfeer. We houden niet van veel regels, maar voor een aantal zaken moeten we toch huishoudelijke richtlijnen geven. Zo houden het met elkaar netjes en overzichtelijk.

Auto's parkeren

* Auto’s graag op het parkeerterrein voor de camping parkeren, niet op het campingterrein zelf. Bij drukte kan er, behalve op maandagmiddag en woensdagavond, ook op de jeu-de-boulesbanen geparkeerd worden.

* Uw auto mag tijdelijk het campingterrein oprijden indien u niet te dragen bagage bij u heeft.

* Om te laden en lossen graag zo min mogelijk over het gras rijden.

Bezoekers

* Wij ontmoeten u graag gelijk bij aankomst. Wilt u zich daarvoor melden in het paviljoen?

* Bezoekers van campinggasten of andere bezoekers zijn van harte welkom. Zij betalen € 2,50 per persoon. U kunt voor uw bezoekers ook voor het hele seizoen een prijsafspraak met ons maken.

Chemisch toiletafval en huisvuil

* Huisvuil verzamelt u in plastic zakken in de daarvoor bestemde container bij de ingang van het terrein.bloemen-en-schuur

* Wij scheiden ons afval, u toch ook? Papier-, karton- en glasafval kunt u kwijt in de opslagplaats in de schuur.

* Voor het ledigen van uw chemisch toilet hebben we een stortplaats naast de schuur. De inhoud van uw porta-potti dus niet via het toilet afvoeren.

Douches, warm water en toilet

* De douches werken via een muntautomaat met muntstukken van € 0,50.

* We willen uitglijders voorkomen, dus na het douchen de ruimte graag droog achterlaten. Voor een trekker hebben we gezorgd.

* De toiletten zijn voorzien van toiletpapier. Natuurlijk laat u het toilet voor de volgende bezoeker netjes achter (u mag daarvoor ook de borstel gebruiken).

* Onze toiletafvoer kan niet tegen vochtige doekjes, maandverband e.d. Dat geldt ook voor het doorspoelen van etensresten.

* De toiletgebouwen zijn ’s avonds en ’s nachts verlicht. Wanneer u meer licht in het douchegebouw nodig heeft, mag u de schakelaar gebruiken. Bij het verlaten wel alstublieft weer uitdoen.

Elektriciteit

* Alle staanplaatsen hebben 6 ampère-stroom. Dat houdt in dat u maximaal 1380 Watt tegelijkertijd kunt gebruiken. Mocht dat meer worden, dan slaat uw stop eruit. Meld u dat dan bij ons in het paviljoen, dan zorgen wij dat u weer stroom krijgt.

* Bent u langere tijd afwezig, sluit dan de stroom even af.

Hond

* Uw viervoeter is zeker welkom op de Entekoele. Wel aangelijnd.

* De rust op onze camping wordt gewaardeerd. Probeer te voorkomen dat uw hond gaat blaffen. En als uw hond toch vaak aanslaat, dan is een plekje achter uw caravan rustiger voor uw hond én voor onze gasten.

* Direct buiten de camping staan heel veel bomen en is het bovendien heerlijk wandelen. U kunt daar uw hond uitlaten en niet op het kampeerterrein en rondom de vijver.

Kanovaren

* Campinggasten mogen gratis kanovaren van 's morgens 09.30 uur tot zonsondergang. 

* Na gebruik van de kano wel graag de kano op de kant trekken en de peddels terugleggen.

Maaien en snoeien

* Wij onderhouden het terrein. Op plaatsen waar wij niet met de grasmaaier, vragen wij u om zelf te maaien. Vast bedankt voor uw medewerking.

* Snoeien doen wij. Heeft u last van een tak die tegen uw caravan of tent waait, ga dan niet zelf aan de slag maar laat het ons weten.

* Langkampeerders dienen hun plaats zelf te onderhouden. De benodigde gereedschappen kunt u natuurlijk van ons lenen. Deze vindt u in de schuur bij het oud papier.

Nachtrust

* Het is op de Entekoele meestal een oase van rust. Van 23.00 uur tot 09.00 uur is het zelfs helemaal stil. Dat vinden wij belangrijk voor onze gasten.

Storingen

* Storingen aan elektra, water, sanitair of andere zaken graag zo spoedig mogelijk bij ons melden, des te sneller kunnen we het verhelpen.

* Is het paviljoen gesloten, belt u dan met het telefoonnummer dat vermeld staat op het informatiebord onder de Heinekenlamp.

Trampolinetrampoline-2

* De trampoline kan door maximaal twee kinderen tegelijkertijd gebruikt worden.

* Veiligheid staat voorop, dus niet op de rand gaan zitten.

* Roken en trampoline springen is geen goede combinatie, niet doen dus. Dat geldt ook voor het nuttigen van drankjes en etenswaren.

Warm water

* We hebben een aftappunt voor warm water. Die werkt via een muntautomaat met een muntstuk van € 0,20.

* De afwas doen we niet onder het aftappunt, want we hebben hiervoor aparte afwasplaatsen.